SMILE out of a BOX

Hoe
werkt het?

3 simpele stappen naar 
uw perfecte smile

1

Vul de vragenlijst in

En wij vertellen je of jij een geschikte kandidaat bent.

2

Bestel

Bestel online de Smile out of a box starter kit.

3

Ontvang de aligners

En u heeft in slechts enkele maanden de glimlach die u verdient!

3 eenvoudige stappen

De eerste stap die je neemt is het invullen van de ‘ben ik een kandidaat’ vragenlijst.

Wij zullen de verstrekte informatie evalueren om te zien of je een geschikte kandidaat bent. Na de evaluatie sturen wij je een email. In deze email vertellen we je of je een geschikte kandidaat bent en wat de verdere stappen zijn. Als je een geschikte kandidaat bent, is het aan jou!

De tweede stap is het bestellen van onze Starter-Kit of het maken van een afspraak.

Maak thuis zelf afdrukken en foto’s van je tanden met onze Starter-Kit.

Hierna zullen wij een behandelplan voor je maken en vertellen wij je welk soort behandeling het beste is voor jou, Mild of Moderate. Het behandelplan wordt in de vorm van een 3D video naar je gestuurd. Aan de hand van deze informatie bepaal je of je de aligners aanschaft. Als je besluit tot aanschaf van de behandeling, sturen wij een betaalverzoek en gaan we de aligners voor je maken.

Deelnemende tandartspraktijken

Stap drie de Behandeling,

De behandeling gebeurt met behulp van een aantal aligner-sets. Het aantal benodigde aligners zal verschillen van persoon tot persoon. Dit is afhankelijk van de beginsituatie. Een set aligners bestaat uit een bovenste en een onderste aligner. Een set aligners wordt minimaal 2 weken gedragen. (alleen boven of onder corrigeren? dat kan natuurlijk ook)

Na deze twee weken neem je de volgende set. Maak je geen zorgen de sets zijn genummerd zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Nadat je alle sets hebt gedragen is de behandeling afgerond en staan je tanden recht! Om eventuele terugval te voorkomen draag je na de behandeling een retainer. De retainer is de laatste aligner en is inbegrepen in de set en moet na voltooien van de behandeling  ‘s nachts gedragen worden.

Voordelen

Aligners zijn comfortabele en eenvoudig te gebruiken beugels. Aligners hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van blokjes-beugels.

SMILE,
YOU MADE THE RIGHT CHOICE!

Veelgestelde vragen

Dental aligners, ook wel clear-aligner genoemd, zijn transparante, bijna onzichtbare thermoplastiche beugels. Deze tandheelkundige beugels worden gebruikt voor het uitlijnen/ rechtzetten van tanden.

Aligners hebben een aantal grote voordelen ten opzichte blokjes beugels, ze zijn bijna onzichtbaar. Je hebt geen dieetbeperkingen. En omdat ze gemakkelijk te verwijderen zijn, is er geen obstakel voor het poetsen of flossen van uw tanden.

Vergeleken met traditionele tandheelkundige draden en beugels zijn aligners beduidend comfortabeler.

Het is gemakkelijk om aligners te verwijderen en te eten wat je maar wilt. Er zijn geen draden of blokjes/brackets waar voedsel achter blijft haken of die in de weg te zitten als u poetst of flost.

Aligners zijn transparant en kleurloos en vallen niet op als je lacht, zodat de meeste mensen niet eens zullen merken dat je ze draagt.

Je kunt alleen koud water drinken terwijl je je aligners draagt, warme dranken zullen de aligners vervormen en of smerig maken. Het is aan te raden om je aligners altijd uit te nemen voordat je gaat eten en drinken.

Gebruik koud water en gebruik een zachte tandenborstel om het speeksel en de tandplak voorzichtig van de aligner te borstelen.

Je moet je aligners 22 uur per dag dragen.

Een retainer is een uitneembare doorzichtige kunststof beugel voor het best mogelijke behoud van het eindresultaat na de behandeling. Door het gebruik van de beugel hou je de tanden in hun nieuwe positie. Het moet ‘s nachts worden gedragen.

Terwijl de individuele behandelingstijden voor iedereen variëren, zul je binnen twee tot drie maanden na aanvang van de behandeling zichtbare resultaten zien.

Ja, als onze orthodontisten vaststellen dat je niet in aanmerking komt, worden de kosten van je Starter Kit vergoed. (zie ook onze voorwaarden)

Voel je vrij om ons een e-mail te sturen naar info@smileoutofabox.com

Smile,
you made the
right choice!

Girl with nice teeth
Boy with aligner

Mensen
zien niet eens dat
je ze draagt!