SMILE out of a BOX

Veelgestelde
Vragen

Dental aligners, ook wel clear-aligner genoemd, zijn transparante, bijna onzichtbare thermoplastiche beugels. Deze tandheelkundige beugels worden gebruikt voor het uitlijnen/ rechtzetten van tanden.

Aligners hebben een aantal grote voordelen ten opzichte blokjes beugels, ze zijn bijna onzichtbaar. Je hebt geen dieetbeperkingen. En omdat ze gemakkelijk te verwijderen zijn, is er geen obstakel voor het poetsen of flossen van uw tanden.

Vergeleken met traditionele tandheelkundige draden en beugels zijn aligners beduidend comfortabeler.

Het is gemakkelijk om aligners te verwijderen en te eten wat je maar wilt. Er zijn geen draden of blokjes/brackets waar voedsel achter blijft haken of die in de weg te zitten als u poetst of flost.

Aligners zijn transparant en kleurloos en vallen niet op als je lacht, zodat de meeste mensen niet eens zullen merken dat je ze draagt.

Je kunt alleen koud water drinken terwijl je je aligners draagt, warme dranken zullen de aligners vervormen en of smerig maken. Het is aan te raden om je aligners altijd uit te nemen voordat je gaat eten en drinken.

Gebruik koud water en gebruik een zachte tandenborstel om het speeksel en de tandplak voorzichtig van de aligner te borstelen.

Je moet je aligners 22 uur per dag dragen.

Een retainer is een uitneembare doorzichtige kunststof beugel voor het best mogelijke behoud van het eindresultaat na de behandeling. Door het gebruik van de beugel hou je de tanden in hun nieuwe positie. Het moet ‘s nachts worden gedragen.

Terwijl de individuele behandelingstijden voor iedereen variëren, zul je binnen twee tot drie maanden na aanvang van de behandeling zichtbare resultaten zien.

Ja, als onze orthodontisten vaststellen dat je niet in aanmerking komt, worden de kosten van je Starter Kit vergoed. (zie ook onze voorwaarden)

Voel je vrij om ons een e-mail te sturen naar info@smileoutofabox.com

Smile,
you made the
right choice!

Girl with nice teeth
Boy with aligner

Mensen
zien niet eens dat
je ze draagt!